II. FORUM MedTech Slovenija

28. in 29. september 2023

LOKACIJA

Dogodek 2. FORUM MedTech Slovenija bo potekal 28. in 29. septembra 2023 v kongresnem centru Domus Medica, kjer se nahaja tudi Zdravniška zbornica Slovenije, v Ljubljani.

Forum MedTech Slovenija bo odvijal v kongresnem centru Domus Medica,  kjer se nahaja tudi Zdravniška zbornica Slovenije.  Nahaja se v poslovno-stanovanjskem naselju Dunajski kristali, poleg severne ljubljanske obvoznice ter v neposredni bližini Svetovnega trgovinskega centra in Smelta.

Do lokacije lahko dostopate z več smeri – po severni ljubljanski obvoznici, z več smeri ter po Dunajski cesti iz smeri, ki pelje proti Črnučam.

Udeleženci dogodka lahko parkirate v bližnji garažni hiši in je brezplačno

Dovoz do garažne hiše z avtomobilom je iz Štukljeve ceste (poteka vzporedno s severno obvoznico v smeri zahod, izvoz Tomačevo). Vhod v parkirno hišo je na začetku novih objektov (rjavo-rdeče zgradbe).

  • Če prihajate iz primorske smeri, na ljubljanski obvoznici uporabite izvoz št. 3 (Ljubljana-Bežigrad). Prečkajte Dunajsko cesto in peljite mimo Smelta proti Vojkovi cesti (ne zapeljite nazaj na obvoznico!). Na semaforiziranem križišču (desno pred vami bo stadion Stožice) zavijte levo ter še enkrat levo in ste na Štukljevi cesti, s katere pri prvem rjavo-rdečem stolpiču zavijete desno v garažo.
  • Če prihajate iz štajerske smeri, priporočamo izvoz št. 2 (Ljubljana-Tomačevo). Zapeljite v rondo Tomačevo in sledite izvozu Stožice. Nato peljite naravnost po Štukljevi cesti proti Dunajski do odcepa za garažo.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na: tiffany.zizek@gzs.si

Informacije glede medijskih akreditacij in gradiv: spela.verbic@epoha.si

KONTAKT

© GZS 2023. Vse pravice pridržane.